Nederlandse YouTubers Area 51 reageren op incident: "Wisten niet dat het illegaal was"

Nederlandse YouTubers Area 51 reageren op incident: "Wisten niet dat het illegaal was"

Nederlandse YouTubers Area 51 reageren op incident: "Wisten niet dat het illegaal was" De zwaarbewaakte militaire locatie Area 51 is al een tijdje in het nieuws, want er is een online petitie gestart om het gebied te bestormen. Twee Nederlanders voegden de daad bij het woord, maar werden opgepakt. Ze zeggen dat ze niet wisten dat wat ze deden, illegaal was. Vriendelijk gevraagdNaar eigen zeggen hebben de YouTubers Ties Grazier en Govert Sweep geprobeerd vriendelijk aan de bewakers te vragen of ze door mochten rijden, maar ze moesten direct uit de auto stappen, waarna die volledig werd doorzocht. Ze beweren zelfs dat ze niet de enigen waren die daar rondreden: "Er waren meer auto's daar." Over Area 51 doen al jaren de wildste geruchten de ronde. Bekijk het hele fragment hierboven. Twee Nederlandse Youtubers gearresteerd in VS bij Area 51 Bekijk deze video »
Nieuws :
Nederlandse YouTubers Area 51 reageren op incident: "Wisten niet dat het illegaal was"

De zwaarbewaakte militaire locatie Area 51 is al een tijdje in het nieuws, want er is een online petitie gestart om het gebied te bestormen. Twee Nederlanders voegden de daad bij het woord, maar werden opgepakt. Ze zeggen dat ze niet wisten dat wat ze deden, illegaal was.

Vriendelijk gevraagd
Naar eigen zeggen hebben de YouTubers Ties Grazier en Govert Sweep geprobeerd vriendelijk aan de bewakers te vragen of ze door mochten rijden, maar ze moesten direct uit de auto stappen, waarna die volledig werd doorzocht. Ze beweren zelfs dat ze niet de enigen waren die daar rondreden: "Er waren meer auto's daar." Over Area 51 doen al jaren de wildste geruchten de ronde.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse YouTubers Area 51 reageren op incident: "Wisten niet dat het illegaal was" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV