Leo Blokhuis neemt je in Achter de dijken mee in Amsterdamse razzia

Leo Blokhuis neemt je in Achter de dijken mee in Amsterdamse razzia

Leo Blokhuis neemt je in Achter de dijken mee in Amsterdamse razzia In Achter de dijken kijkt Leo Blokhuis terug op de vrijheidsgeschiedenis van Nederland. Speciaal voor YouTube zijn er exclusieve 360 graden-video's gemaakt, die je meenemen naar historische plekken. Zo kun je nu ervaren hoe verschrikkelijk het was om een Amsterdamse razzia mee te maken, waarbij de Duitsers de Joodse bevolking als ongedierte behandelde. Achter de dijken is vanaf vanavond (12 september) wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Bekijk het fragment over de Amsterdamse razzia's hierboven. Leo Blokhuis bezoekt schuilkelder die leven vader redde Bekijk deze video »
TV :
Leo Blokhuis neemt je in Achter de dijken mee in Amsterdamse razzia

In Achter de dijken kijkt Leo Blokhuis terug op de vrijheidsgeschiedenis van Nederland. Speciaal voor YouTube zijn er exclusieve 360 graden-video's gemaakt, die je meenemen naar historische plekken. Zo kun je nu ervaren hoe verschrikkelijk het was om een Amsterdamse razzia mee te maken, waarbij de Duitsers de Joodse bevolking als ongedierte behandelde.

Achter de dijken is vanaf vanavond (12 september) wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Bekijk het fragment over de Amsterdamse razzia's hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Leo Blokhuis neemt je in Achter de dijken mee in Amsterdamse razzia of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV