In eerste ronde KLM Open herstelt Joost Luiten zich van valse start

In eerste ronde KLM Open herstelt Joost Luiten zich van valse start

In eerste ronde <em>KLM Open</em> herstelt Joost Luiten zich van valse start Op de KLM Open heeft de Nederlandse golfer Joost Luiten zich prima te herstellen van een valse start. In de eerste negen holes presteerde hij niet heel best, met onder meer drie bogeys, maar in de tweede negen herpakte Luiten zich. Met een ronde van 69 (-3) staat hij nu net buiten de top tien. In 2013 en 2016 wist Luiten het toernooi te winnen. Bekijk beelden van Luitens ronde en zijn interview hierboven. Golfer Joost Luiten presteert prima op eerste dag Scandinavian Masters Bekijk deze video » Joost Luiten blikt vooruit op KLM Open Bekijk deze video »
Sport :
In eerste ronde KLM Open herstelt Joost Luiten zich van valse start

Op de KLM Open heeft de Nederlandse golfer Joost Luiten zich prima te herstellen van een valse start. In de eerste negen holes presteerde hij niet heel best, met onder meer drie bogeys, maar in de tweede negen herpakte Luiten zich. Met een ronde van 69 (-3) staat hij nu net buiten de top tien. In 2013 en 2016 wist Luiten het toernooi te winnen.

Bekijk beelden van Luitens ronde en zijn interview hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op In eerste ronde KLM Open herstelt Joost Luiten zich van valse start of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV