Youtuber Bardo Ellens over Govert en Ties: "Welke mongool doet nou zoiets?"

Youtuber Bardo Ellens over Govert en Ties: "Welke mongool doet nou zoiets?"

Youtuber <em>Bardo Ellens</em> over Govert en Ties: &quot;Welke mongool doet nou zoiets?&quot; Youtuber Bardo Ellens spreekt over Govert Sweep en Ties Granzier die afgelopen week gearresteerd zijn bij Area 51. Hij was erg verbaast toen hij hoorde dat de twee opgepakt waren omdat het in zijn ogen zulke brave jongens zijn. Area 51Bardo gelooft niet dat de twee per ongeluk het terrein zo ver op kwamen. Zoals hij zelf stellig zegt, "Ze hebben de borden gezien en ze kunnen Engels". Bardo denkt ook dat dit misschien wel het plan was van de twee aangezien ze nu zo veel media aandacht krijgen. Bekijk hierboven het hele fragment Gearresteerde Youtubers reageren op hun mislukte inbraak bij Area 51 Bekijk deze video » LuckyTV: 'Don't shoot we're from the NOS' Bekijk deze video » Youtubers die Area 51 probeerden te betreden zijn vrij op borgtocht Bekijk deze video »
Nieuws :
Youtuber Bardo Ellens over Govert en Ties: "Welke mongool doet nou zoiets?"

Youtuber Bardo Ellens spreekt over Govert Sweep en Ties Granzier die afgelopen week gearresteerd zijn bij Area 51. Hij was erg verbaast toen hij hoorde dat de twee opgepakt waren omdat het in zijn ogen zulke brave jongens zijn.

Area 51
Bardo gelooft niet dat de twee per ongeluk het terrein zo ver op kwamen. Zoals hij zelf stellig zegt, "Ze hebben de borden gezien en ze kunnen Engels". Bardo denkt ook dat dit misschien wel het plan was van de twee aangezien ze nu zo veel media aandacht krijgen.

Bekijk hierboven het hele fragment


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Youtuber Bardo Ellens over Govert en Ties: "Welke mongool doet nou zoiets?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV