André Hazes geeft relatieproblemen toe: "Ik ben even weg thuis."

André Hazes geeft relatieproblemen toe: "Ik ben even weg thuis."

<em>André Hazes</em> geeft relatieproblemen toe: &quot;Ik ben even weg thuis.&quot; André Hazes is de laatste tijd veelvuldig in het nieuws vanwege zijn vermeende relatieproblemen. De sympathieke zanger is openhartig over de huidige situatie bij Beau en vertelt: "Ik ben nu even weg thuis." Iets tussen onsAl langer gaan de geruchten dat het even niet helemaal botert tussen Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg. Het liefst houdt hij het allemaal privé: "Ik praat er het liefst niet over omdat het iets is tussen ons. Eigenlijk zijn we niemand een antwoord verschuldigd." Even weg thuisToch gaat hij in op de lastige periode die ze momenteel doorgaan: "Af en toe zijn we elkaar zat. Ik ben ook niet de makkelijkste om mee te lezen. Af en toe is het goed om even uit elkaar te gaan en even uit elkaar te leven. Ik ben nu even weg thuis. Maar we gaan goed met elkaar om en er is veel respect", zo zegt hij. Het contact is goed en hij ziet zijn zoontje Dré dan ook gewoon elke dag. Is er hoop?Komen ze weer bij elkaar, vraagt Beau zich af: "Dat weet ik niet. Ik wil ook niet zeggen dat we uit elkaar zijn. We weten het gewoon even niet." Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Tuin André Hazes en Monique veranderd in ravage: "Wat een hel" Bekijk deze video » André Hazes: "Monique is van de Zara en ik ben van de dure kleding" Bekijk deze video »
TV :
André Hazes geeft relatieproblemen toe: "Ik ben even weg thuis."

André Hazes is de laatste tijd veelvuldig in het nieuws vanwege zijn vermeende relatieproblemen. De sympathieke zanger is openhartig over de huidige situatie bij Beau en vertelt: "Ik ben nu even weg thuis."

Iets tussen ons
Al langer gaan de geruchten dat het even niet helemaal botert tussen Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg. Het liefst houdt hij het allemaal privé: "Ik praat er het liefst niet over omdat het iets is tussen ons. Eigenlijk zijn we niemand een antwoord verschuldigd."

Even weg thuis
Toch gaat hij in op de lastige periode die ze momenteel doorgaan: "Af en toe zijn we elkaar zat. Ik ben ook niet de makkelijkste om mee te lezen. Af en toe is het goed om even uit elkaar te gaan en even uit elkaar te leven. Ik ben nu even weg thuis. Maar we gaan goed met elkaar om en er is veel respect", zo zegt hij. Het contact is goed en hij ziet zijn zoontje Dré dan ook gewoon elke dag.

Is er hoop?
Komen ze weer bij elkaar, vraagt Beau zich af: "Dat weet ik niet. Ik wil ook niet zeggen dat we uit elkaar zijn. We weten het gewoon even niet." Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes geeft relatieproblemen toe: "Ik ben even weg thuis." of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV