Ik Hou Van Holland: Robèrt van Beckhoven beter in bakken dan spelletjes

Ik Hou Van Holland: Robèrt van Beckhoven beter in bakken dan spelletjes

<em>Ik Hou Van Holland</em>: Robèrt van Beckhoven beter in bakken dan spelletjes Zaterdagavond is het bij SBS weer tijd voor een nieuwe aflevering van Ik Hou Van Holland. Deze keer is de bekende bakker Robèrt van Beckhoven te gast. In bovenstaande video vind je alvast een voorproefje waarin hij verklapt wat lekkers te hebben meengenomen, maar dat hij in spelletjes wat minder goed is. Ik hou van Holland is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv. Ik hou van Holland gemist? Verjaardagsfeestje voor Sanne Hans Bekijk deze video »
TV :
Ik Hou Van Holland: Robèrt van Beckhoven beter in bakken dan spelletjes

Zaterdagavond is het bij SBS weer tijd voor een nieuwe aflevering van Ik Hou Van Holland. Deze keer is de bekende bakker Robèrt van Beckhoven te gast. In bovenstaande video vind je alvast een voorproefje waarin hij verklapt wat lekkers te hebben meengenomen, maar dat hij in spelletjes wat minder goed is.

Ik hou van Holland is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ik Hou Van Holland: Robèrt van Beckhoven beter in bakken dan spelletjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV