Bekijk trailer Apple-serie See met Sylvia Hoeks en Jason Momoa

Bekijk trailer Apple-serie See met Sylvia Hoeks en Jason Momoa

Bekijk trailer Apple-serie <em>See</em> met Sylvia Hoeks en Jason Momoa Sylvia Hoeks heeft een nieuwe internationale rol te pakken, namelijk in de serie See. Deze thrillerserie komt uit de koker van Apple, de Nederlandse actrice speelt hierin onder meer samen met Jason Momoa. Koningin verblindHet verhaal van See speelt zich af in de toekomst. Een virus heeft ervoor gezorgd dat alle mensen op aarde die het virus hebben overleefd blind zijn geworden. Baba Voss (Momoa) wordt vader van een tweeling die ineens kan zien. Maar de slechte koningin (Hoeks) vermoedt hekserij en wil de kinderen in handen krijgen om ze te doden. See is vanaf 1 november te bekijken via de Apple TV app met een Apple Plus abonnement. Bekijk de trailer van de serie See alvast hierboven. Ontketenen Disney+ en Apple TV Plus een streamingoorlog met Netflix? Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer Apple-serie See met Sylvia Hoeks en Jason Momoa

Sylvia Hoeks heeft een nieuwe internationale rol te pakken, namelijk in de serie See. Deze thrillerserie komt uit de koker van Apple, de Nederlandse actrice speelt hierin onder meer samen met Jason Momoa.

Koningin verblind
Het verhaal van See speelt zich af in de toekomst. Een virus heeft ervoor gezorgd dat alle mensen op aarde die het virus hebben overleefd blind zijn geworden. Baba Voss (Momoa) wordt vader van een tweeling die ineens kan zien. Maar de slechte koningin (Hoeks) vermoedt hekserij en wil de kinderen in handen krijgen om ze te doden.

See is vanaf 1 november te bekijken via de Apple TV app met een Apple Plus abonnement. Bekijk de trailer van de serie See alvast hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Apple-serie See met Sylvia Hoeks en Jason Momoa of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV