Samenvatting Feyenoord - ADO Den Haag

Samenvatting Feyenoord - ADO Den Haag

Samenvatting <em>Feyenoord - ADO Den Haag</em> Alle hoogtepunten Feyenoord - ADO Den Haag Samenvatting Feyenoord - ADO Den Haag Bekijk deze video » Feyenoord - ADO Den Haag: Knuffelregen in De Kuip Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag in de zesde speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Feyenoord - ADO Den Haag Op zondag 15 september speelt Feyenoord haar vijfde Eredivisiewedstrijd tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Serdar Gözübüyük. FeyenoordBij Feyenoord heeft het chagrijn uit de voorbereiding en de eerste weken van het seizoen inmiddels plaatsgemaakt voor optimisme. Naast het succes in de internationale wedstrijden werd vorige speelronde ook de eerste Eredivisie-overwinning geboekt. Met de langzame terugkeer van Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra en het debuut van Marcos Senesi hopen de Rotterdammers weer mee te gaan doen om de hogere plaatsen. Samenvatting Willem II - Feyenoord Bekijk deze video » ADO Den HaagADO Den Haag stapte twee weken geleden voor de tweede keer dit Eredivisieseizoen met een driepunter van het veld. Alhoewel het geen beste wedstrijd was, werd er gewonnen. Door de laatste twee wedstrijden winnend af te sluiten hebben de Hagenezen flink vertrouwen in deze wedstrijd. Samenvatting ADO Den Haag - VVV Venlo Bekijk deze video » EredivisieDit weekend wordt er niet op vrijdag gevoetbald, maar op zaterdag zijn de wedstrijden daarom juist extra leuk. Opstelling FeyenoordVermeer; Karsdorp, Botteghin, Ié, Haps; Fer, Tapia, Kökcü; Larsson, Narsingh, Sinisterra. Opstelling ADO Den HaagHavekotte; Van Ewijk, Beugelsdijk, Pinas, Meijers; Immers, Falkenburg, Goossens; Ould-Chikh, Necid, Bakker. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag in de zesde speelronde van de Eredivisie. Marcos Senesi door Feyenoord gepresenteerd Bekijk deze video » Johan Derksen tipt Feyenoord over technische directeur: 'Ted van Leeuwen heeft het bewezen' Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Feyenoord - ADO Den Haag

Alle hoogtepunten Feyenoord - ADO Den Haag


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag in de zesde speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Feyenoord - ADO Den Haag

Op zondag 15 september speelt Feyenoord haar vijfde Eredivisiewedstrijd tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Serdar Gözübüyük.

Feyenoord
Bij Feyenoord heeft het chagrijn uit de voorbereiding en de eerste weken van het seizoen inmiddels plaatsgemaakt voor optimisme. Naast het succes in de internationale wedstrijden werd vorige speelronde ook de eerste Eredivisie-overwinning geboekt. Met de langzame terugkeer van Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra en het debuut van Marcos Senesi hopen de Rotterdammers weer mee te gaan doen om de hogere plaatsen.

ADO Den Haag
ADO Den Haag stapte twee weken geleden voor de tweede keer dit Eredivisieseizoen met een driepunter van het veld. Alhoewel het geen beste wedstrijd was, werd er gewonnen. Door de laatste twee wedstrijden winnend af te sluiten hebben de Hagenezen flink vertrouwen in deze wedstrijd.

Eredivisie
Dit weekend wordt er niet op vrijdag gevoetbald, maar op zaterdag zijn de wedstrijden daarom juist extra leuk.

Opstelling Feyenoord
Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Ié, Haps; Fer, Tapia, Kökcü; Larsson, Narsingh, Sinisterra.

Opstelling ADO Den Haag
Havekotte; Van Ewijk, Beugelsdijk, Pinas, Meijers; Immers, Falkenburg, Goossens; Ould-Chikh, Necid, Bakker.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag in de zesde speelronde van de Eredivisie.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Feyenoord - ADO Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV