Econoom over spaarrente: 'Raak niet in paniek bij negatieve spaarrente'

Econoom over spaarrente: 'Raak niet in paniek bij negatieve spaarrente'

Econoom over <em>spaarrente</em>: 'Raak niet in paniek bij <em>negatieve spaarrente</em>' Al jaren is er de angst bij consumenten dat banken een negatieve spaarrente gaan doorvoeren. Dit zou betekenen dat je zou moeten betalen om geld op de bank te hebben staan. Econoom Erica Verdegaal zegt dat mensen niet in paniek moeten raken als dit het geval zou zijn. ,,Mensen die in paniek zijn, gaan rare dingen doen", vertelt ze. Bekijk het item van WNL over negatieve spaarrente hierboven. Thierry Baudet: ‘Salafistische predikers vastzetten of het land uitzetten’ Bekijk deze video » VNO-NCW voorzitter Hans de Boer aan minister Koolmees: 'Stel pensioenkorting uit' Bekijk deze video »
Talkshow :
Econoom over spaarrente: 'Raak niet in paniek bij negatieve spaarrente'

Al jaren is er de angst bij consumenten dat banken een negatieve spaarrente gaan doorvoeren. Dit zou betekenen dat je zou moeten betalen om geld op de bank te hebben staan. Econoom Erica Verdegaal zegt dat mensen niet in paniek moeten raken als dit het geval zou zijn. ,,Mensen die in paniek zijn, gaan rare dingen doen", vertelt ze.

Bekijk het item van WNL over negatieve spaarrente hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Econoom over spaarrente: 'Raak niet in paniek bij negatieve spaarrente' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV