Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor Ajax - Lille

Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor Ajax - Lille

Kijk LIVE naar persconferentie <em>Erik ten Hag</em> voor <em>Ajax - Lille</em> Op dinsdag 15 september speelt Ajax de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen LOSC Lille. Kijk hierboven vanaf 15.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag. Geen Van de Beek?Ook tegen Lille zal Donny van de Beek nog niet beschikbaar zijn. De hamstringblessure is nog niet geheeld en voorlopig kan Ten Hag nog niet over hem beschikken. Ook verdediger Mazraoui is nog geblesseerd. Lille OSC werd afgelopen seizoen tweede in de Franse competitie, met 16 punten achterstand op kampioen Paris Saint-Germain. In de huidige competitie won het drie van de vijf duels en staat het vierde. Kijk hierboven vanaf 15.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag. Veronica Inside: wil Erik ten Hag de media onder controle hebben? Bekijk deze video » Samenvatting Ajax - SC Heerenveen Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor Ajax - Lille

Op dinsdag 15 september speelt Ajax de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen LOSC Lille. Kijk hierboven vanaf 15.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag.

Geen Van de Beek?
Ook tegen Lille zal Donny van de Beek nog niet beschikbaar zijn. De hamstringblessure is nog niet geheeld en voorlopig kan Ten Hag nog niet over hem beschikken. Ook verdediger Mazraoui is nog geblesseerd.

Lille OSC werd afgelopen seizoen tweede in de Franse competitie, met 16 punten achterstand op kampioen Paris Saint-Germain. In de huidige competitie won het drie van de vijf duels en staat het vierde.

Kijk hierboven vanaf 15.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor Ajax - Lille of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV