Zorgen om José Hoebee van Luv': "Ze is heel erg afgevallen en niet in orde"

Zorgen om José Hoebee van Luv': "Ze is heel erg afgevallen en niet in orde"

Zorgen om <em>José Hoebee</em> van Luv': &quot;Ze is heel erg afgevallen en niet in orde&quot; Luv' heeft alle optredens voor de komende tijd afgezegd vanwege een burnout van zangeres Joseé Hoebee, die samen met Chimène van Oosterhout en Marga Scheide het damestrio vormt. Die laatste reageert bij Shownieuws: "De laatste twee optredens ging het gewoon niet goed met haar. Wij durfden op deze manier niet door te gaan." AfgevallenEr zijn flink wat zorgen over de gezondheid van Hoebee: "Ze is heel erg afgevallen en at slecht. Ze was lichamelijk en emotioneel niet in orde." Scheide geeft aan dat de hele situatie niet leuk is maar dat de gezondheid van José natuurlijk het belangrijkste is. Bekijk het fragment hierboven. Spaanse Dorp Polopos: Hoe is het nu met de deelnemers? Bekijk deze video »
TV :
Zorgen om José Hoebee van Luv': "Ze is heel erg afgevallen en niet in orde"

Luv' heeft alle optredens voor de komende tijd afgezegd vanwege een burnout van zangeres Joseé Hoebee, die samen met Chimène van Oosterhout en Marga Scheide het damestrio vormt. Die laatste reageert bij Shownieuws: "De laatste twee optredens ging het gewoon niet goed met haar. Wij durfden op deze manier niet door te gaan."

Afgevallen
Er zijn flink wat zorgen over de gezondheid van Hoebee: "Ze is heel erg afgevallen en at slecht. Ze was lichamelijk en emotioneel niet in orde." Scheide geeft aan dat de hele situatie niet leuk is maar dat de gezondheid van José natuurlijk het belangrijkste is. Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zorgen om José Hoebee van Luv': "Ze is heel erg afgevallen en niet in orde" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV