Verloofde Thierry Baudet trekt kleren uit voor bijzondere fotoshoot

Verloofde Thierry Baudet trekt kleren uit voor bijzondere fotoshoot

Verloofde <em>Thierry Baudet</em> trekt kleren uit voor bijzondere fotoshoot Davide, beter bekend als de verloofde van Thierry Baudet, is uit de kleren gegaan voor een speciale fotoshoot. Net als Baudet poseerde ze in slechts een witte blouse. Ze vond het niet spannend, zo laat ze weten: "Het was heel mooi en er was een fijne, vertrouwde en veilige sfeer." Verder zijn ook onder anderen Jort Kelder en Prinses Irene gefotografeerd. Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Thierry Baudet uit de kleren voor kunstfotografe Bekijk deze video » Thierry Baudet: ‘Salafistische predikers vastzetten of het land uitzetten’ Bekijk deze video » Oorlog tussen Thierry Baudet en Harry Mens: "Het wordt een gevaarlijke gek" Bekijk deze video »
TV :
Verloofde Thierry Baudet trekt kleren uit voor bijzondere fotoshoot

Davide, beter bekend als de verloofde van Thierry Baudet, is uit de kleren gegaan voor een speciale fotoshoot. Net als Baudet poseerde ze in slechts een witte blouse. Ze vond het niet spannend, zo laat ze weten: "Het was heel mooi en er was een fijne, vertrouwde en veilige sfeer." Verder zijn ook onder anderen Jort Kelder en Prinses Irene gefotografeerd. Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verloofde Thierry Baudet trekt kleren uit voor bijzondere fotoshoot of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV