De Studententest

De Studententest

De Studententest In de Studententest krijgen de BN'ers en het publiek in de studio van presentatoren Jojanneke van den Berge en Splinter Chabot 25 vragen voorgeschoteld over het leven van studenten. SOAWat weet Nederland van het corps, de prijzen van een studentenkamer en de meest gangbare SOA bij studenten? StudiedrukHet studentenleven staat voor veel mensen voor bier en feest, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. De studiedruk is hoog en studieschulden stijgen. SugardaddyHierdoor zoeken sommige studenten hun toevlucht in het gebruik van ritalin en het zoeken naar een sugardaddy. Wat weten we van het studentenleven anno nu? :[broadcast:videos](ids:"109161,106957" title:"")
Uitzending :

In de Studententest krijgen de BN'ers en het publiek in de studio van presentatoren Jojanneke van den Berge en Splinter Chabot 25 vragen voorgeschoteld over het leven van studenten.

SOA
Wat weet Nederland van het corps, de prijzen van een studentenkamer en de meest gangbare SOA bij studenten?

Studiedruk
Het studentenleven staat voor veel mensen voor bier en feest, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. De studiedruk is hoog en studieschulden stijgen.

Sugardaddy
Hierdoor zoeken sommige studenten hun toevlucht in het gebruik van ritalin en het zoeken naar een sugardaddy. Wat weten we van het studentenleven anno nu?

:[broadcast:videos](ids:"109161,106957" title:"")

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Studententest of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV