André Hazes laat beste vriend Djarno zingen tijdens concert

André Hazes laat beste vriend Djarno zingen tijdens concert

<em>André Hazes</em> laat beste vriend <em>Djarno</em> zingen tijdens concert Het was weer een groot feest bij het optreden van André Hazes gisterenavond. Op beelden, die hij op zijn Instagrampagina plaatste, is te zien hoe hij de microfoon overdoet aan zijn beste vriend Djarno Hofland. Die maakt vervolgens zonder enige problemen de rest van het nummer af. Bekijk ook André Hazes: "Monique is van de Zara en ik ben van de dure kleding" Bekijk deze video » André Hazes geeft relatieproblemen toe: "Ik ben even weg thuis." Bekijk deze video » Verloofde Thierry Baudet trekt kleren uit voor bijzondere fotoshoot Bekijk deze video »
Muziek :
André Hazes laat beste vriend Djarno zingen tijdens concert

Het was weer een groot feest bij het optreden van André Hazes gisterenavond. Op beelden, die hij op zijn Instagrampagina plaatste, is te zien hoe hij de microfoon overdoet aan zijn beste vriend Djarno Hofland. Die maakt vervolgens zonder enige problemen de rest van het nummer af.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes laat beste vriend Djarno zingen tijdens concert of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV