YouTubers Sweep en Granzier voor Amerikaanse rechter: "Het ziet er somber voor ze uit"

YouTubers Sweep en Granzier voor Amerikaanse rechter: "Het ziet er somber voor ze uit"

<em>YouTubers</em> Sweep en Granzier voor Amerikaanse rechter: &quot;Het ziet er somber voor ze uit&quot; Govert Sweep en Ties Granzier, de twee Youtubers die bij Area 51 in Amerika opgepakt werden, moeten vandaag voor de Amerikaanse rechter verschijnen. Ze zijn aangeklaagd voor het binnentreden van verboden terrein. Amerikadeskundige Willem Post vertelt bij de Ochtendshow to Go wat voor aanklacht hij verwacht: "Dit wordt hoog opgenomen. Het ziet er somber voor ze uit." Het duo hangt mogelijk een jaar gevangenisstraf en een flinke boete boven het hoofd. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Youtubers Ties en Govert na stommiteit Area 51: "Afwachten wat de rechter gaat beslissen" Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Winston staat voor dicht rolluik Bekijk deze video » Verloofde Thierry Baudet trekt kleren uit voor bijzondere fotoshoot Bekijk deze video »
Nieuws :
YouTubers Sweep en Granzier voor Amerikaanse rechter: "Het ziet er somber voor ze uit"

Govert Sweep en Ties Granzier, de twee Youtubers die bij Area 51 in Amerika opgepakt werden, moeten vandaag voor de Amerikaanse rechter verschijnen. Ze zijn aangeklaagd voor het binnentreden van verboden terrein. Amerikadeskundige Willem Post vertelt bij de Ochtendshow to Go wat voor aanklacht hij verwacht: "Dit wordt hoog opgenomen. Het ziet er somber voor ze uit." Het duo hangt mogelijk een jaar gevangenisstraf en een flinke boete boven het hoofd. Bekijk de beelden hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op YouTubers Sweep en Granzier voor Amerikaanse rechter: "Het ziet er somber voor ze uit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV