Patrick Martens nieuwe gastpresentator 5 Uur Live

Patrick Martens nieuwe gastpresentator 5 Uur Live

Patrick Martens nieuwe gastpresentator <em>5 Uur Live</em> Patrick Martens onthulde zojuist in Koffietijd dat hij deze week de gastpresentator van 5 Uur Live is. Hij zal plaatsnemen naast Daphne Bunskoek en kijkt er naar uit: "Ik ben er wel klaar voor en heb er voornamelijk heel veel zin in." Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Zorgen om José Hoebee van Luv': "Ze is heel erg afgevallen en niet in orde" Bekijk deze video » Oorlog tussen Thierry Baudet en Harry Mens: "Het wordt een gevaarlijke gek" Bekijk deze video » YouTubers Sweep en Granzier voor Amerikaanse rechter: "Het ziet er somber voor ze uit" Bekijk deze video »
TV :
Patrick Martens nieuwe gastpresentator 5 Uur Live

Patrick Martens onthulde zojuist in Koffietijd dat hij deze week de gastpresentator van 5 Uur Live is. Hij zal plaatsnemen naast Daphne Bunskoek en kijkt er naar uit: "Ik ben er wel klaar voor en heb er voornamelijk heel veel zin in." Bekijk het fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Patrick Martens nieuwe gastpresentator 5 Uur Live of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV