John van den Heuvel over moord Tob Cohen: "Wat een verschrikking"

John van den Heuvel over moord Tob Cohen: "Wat een verschrikking"

<em>John van den Heuvel</em> over moord <em>Tob Cohen</em>: &quot;Wat een verschrikking&quot; John van den Heuvel is maandagavond met een special over de moord op Tob Cohen te zien op RTL4. Samen met de zus van Cohen ging de misdaadjournalist naar Kenia om deze zaak van dichtbij te volgen. Dat resulteerde in deze reportage. Bekijk hierboven de eerste beelden. Bekijk ook Ex-vrouw vermiste Tob Cohen moet psychisch onderzocht worden Bekijk deze video » Lichaam oud Philips-topman Tob Cohen gevonden in Kenia Bekijk deze video » Oorlog tussen Thierry Baudet en Harry Mens: "Het wordt een gevaarlijke gek" Bekijk deze video »
TV :
John van den Heuvel over moord Tob Cohen: "Wat een verschrikking"

John van den Heuvel is maandagavond met een special over de moord op Tob Cohen te zien op RTL4. Samen met de zus van Cohen ging de misdaadjournalist naar Kenia om deze zaak van dichtbij te volgen. Dat resulteerde in deze reportage. Bekijk hierboven de eerste beelden.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel over moord Tob Cohen: "Wat een verschrikking" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV