Kijk LIVE naar Prinsjesdag 2019

Kijk LIVE naar Prinsjesdag 2019

Kijk LIVE naar <em>Prinsjesdag</em> 2019 Kijk hierboven vanaf 12.25 uur LIVE naar Prinsjesdag 2019. Het is weer de derde dinsdag van september, en dat betekent maar één ding: Prinsjesdag! Koning Willem-Alexander zal vandaag zijn troonrede voorlezen in de Ridderzaal en Minister van Financiën Wopke Hoekstra biedt de Miljoenennota aan. Live verslagDe NPO doet live verslag van Prinsjesdag. Astrid Kersseboom zal het 'koninklijke' gedeelte, met onder meer de tocht van Paleis Noordeinde naar de Ridderzaal, de troonrede en de balkonscène, van commentaar voorzien. Rob Trip neemt het 'politieke' deel voor zijn rekening, met Arjan Noorlander als politiek duider. Ondertussen zijn er gesprekken met ministers, fractievoorzitters en 'gewone' Nederlanders te zien. Kijk bovenaan het artikel LIVE mee met Prinsjesdag 2019. LuckyTV: Training paarden Prinsjesdag Bekijk deze video » "Prinsjesdag is een soort politieke kermis, een dorpsfeest," aldus Gert-Jan Segers Bekijk deze video » Prinsjesdag gaat helemaal mis: strippers leiden koning Willem-Alexander af Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar Prinsjesdag 2019

Kijk hierboven vanaf 12.25 uur LIVE naar Prinsjesdag 2019.

Het is weer de derde dinsdag van september, en dat betekent maar één ding: Prinsjesdag! Koning Willem-Alexander zal vandaag zijn troonrede voorlezen in de Ridderzaal en Minister van Financiën Wopke Hoekstra biedt de Miljoenennota aan.

Live verslag
De NPO doet live verslag van Prinsjesdag. Astrid Kersseboom zal het 'koninklijke' gedeelte, met onder meer de tocht van Paleis Noordeinde naar de Ridderzaal, de troonrede en de balkonscène, van commentaar voorzien. Rob Trip neemt het 'politieke' deel voor zijn rekening, met Arjan Noorlander als politiek duider. Ondertussen zijn er gesprekken met ministers, fractievoorzitters en 'gewone' Nederlanders te zien.

Kijk bovenaan het artikel LIVE mee met Prinsjesdag 2019.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar Prinsjesdag 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV