Rob Jetten: "Mijn vriend Sjoerd is het vaak met me oneens"

Rob Jetten: "Mijn vriend Sjoerd is het vaak met me oneens"

<em>Rob Jetten</em>: &quot;Mijn vriend Sjoerd is het vaak met me oneens&quot; D66-fractievoorzitter Rob Jetten is openhartig over zijn relatie tijdens een podcast van Mischa Blok: "Mijn vriend Sjoerd heeft schijt aan alles wat ik doe en vind. Hij is het vaak oneens met me over dingen die ik doe, over dingen die ik vind." Jetten is overigens maar wat blij met deze karaktereigenschappen, zo vertelt hij ook. Beluister het fragment hierboven. Bekijk ook Heeft Rob Jetten weleens in een jurk gelopen? Bekijk deze video » Rob Jetten over zijn bijnaam Robot-Jetten Bekijk deze video » Cristiano Ronaldo barst in tranen uit tijdens interview na beelden overleden vader Bekijk deze video »
Show :
Rob Jetten: "Mijn vriend Sjoerd is het vaak met me oneens"

D66-fractievoorzitter Rob Jetten is openhartig over zijn relatie tijdens een podcast van Mischa Blok: "Mijn vriend Sjoerd heeft schijt aan alles wat ik doe en vind. Hij is het vaak oneens met me over dingen die ik doe, over dingen die ik vind." Jetten is overigens maar wat blij met deze karaktereigenschappen, zo vertelt hij ook. Beluister het fragment hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rob Jetten: "Mijn vriend Sjoerd is het vaak met me oneens" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV