Onze boerderij gemist? "Nederland heeft de beste trostomaten ter wereld"

Onze boerderij gemist? "Nederland heeft de beste trostomaten ter wereld"

<em>Onze boerderij</em> gemist? &quot;Nederland heeft de beste trostomaten ter wereld&quot; In de tweede aflevering van Onze boerderij is Yvon Jaspers onder meer op bezoek bij tomatenkweker Leo. Hij beweert dat de Nederlandse trostomaten wereldwijd worden beschouwd als de allerlekkerste, maar als hij in de supermarkt komt ziet hij tóch Spaanse tomaten. "Dan word je boos." Onze boerderij is elke zondag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Bekijk het fragment met tomatenkweker Leo hierboven. Onze boerderij gemist? Boer Riks uit Canada zit in de problemen Bekijk deze video » Onze boerderij gemist? Boerin Agnes weer moeder van Boer zoekt vrouw-baby Bekijk deze video »
TV :
Onze boerderij gemist? "Nederland heeft de beste trostomaten ter wereld"

In de tweede aflevering van Onze boerderij is Yvon Jaspers onder meer op bezoek bij tomatenkweker Leo. Hij beweert dat de Nederlandse trostomaten wereldwijd worden beschouwd als de allerlekkerste, maar als hij in de supermarkt komt ziet hij tóch Spaanse tomaten. "Dan word je boos."

Onze boerderij is elke zondag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Bekijk het fragment met tomatenkweker Leo hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Onze boerderij gemist? "Nederland heeft de beste trostomaten ter wereld" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV