Jaap van Deurzen haalt uit naar Dionne Slagter: "Zij heeft de proef verziekt"

Jaap van Deurzen haalt uit naar Dionne Slagter: "Zij heeft de proef verziekt"

<em>Jaap van Deurzen</em> haalt uit naar <em>Dionne Slagter</em>: &quot;Zij heeft de proef verziekt&quot; Gisteravond moest RTL-verslaggever Jaap van Deurzen afscheid nemen van zijn Expeditie Robinson-collega's nadat hij, op een bloedstollende eilandraad, meer stemmen kreeg dan Dionne Slagter. Van Deurzen was het daar niet mee eens: "Dionne heeft de proef verziekt." Beste dag ooitOndanks het feit dat Jaap vaak zei dat hij zijn "beste dag ooit" beleeft, werd hij onverbiddelijk weggestemd. Maarten Steendam praat na met oud-winnaar en kandidatenbegeleider Carlos Platier Luna en Eva van Riet. Jaap zelf vertelt ook nog even hoe het na de proef verliep op het eiland: "Iedereen was boos op Dionne, maar ik heb haar nog getroost in het water." Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Bekijk de nabeschouwing van de aflevering van gisteren hierboven. Expeditie Robinson: Thomas en Mariana ruziën over flatbread Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Dionne Slagter in tranen, wordt er nu al opgegeven? Bekijk deze video » Jaap van Deurzen tweede afvaller Expeditie Robinson Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Jaap van Deurzen haalt uit naar Dionne Slagter: "Zij heeft de proef verziekt"

Gisteravond moest RTL-verslaggever Jaap van Deurzen afscheid nemen van zijn Expeditie Robinson-collega's nadat hij, op een bloedstollende eilandraad, meer stemmen kreeg dan Dionne Slagter. Van Deurzen was het daar niet mee eens: "Dionne heeft de proef verziekt."

Beste dag ooit
Ondanks het feit dat Jaap vaak zei dat hij zijn "beste dag ooit" beleeft, werd hij onverbiddelijk weggestemd. Maarten Steendam praat na met oud-winnaar en kandidatenbegeleider Carlos Platier Luna en Eva van Riet. Jaap zelf vertelt ook nog even hoe het na de proef verliep op het eiland: "Iedereen was boos op Dionne, maar ik heb haar nog getroost in het water."

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Bekijk de nabeschouwing van de aflevering van gisteren hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jaap van Deurzen haalt uit naar Dionne Slagter: "Zij heeft de proef verziekt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV