Bekijk trailer van Hunted seizoen 4

Bekijk trailer van Hunted seizoen 4

Bekijk trailer van <em>Hunted</em> seizoen 4 Binnenkort keert Hunted weer terug op televisie, het programma waarin gewone Nederlanders op allerlei manieren proberen uit de handen van de autoriteiten te blijven. AVROTROS heeft vandaag de eerste beelden van het nieuwe seizoen vrijgegeven. Het programma gaat opnieuw bloedstollende televisie opleveren. Het nieuwe seizoen van Hunted is vanaf maandag 7 oktober wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Bekijk de eerste beelden hierboven. Hunted gemist: Ellie Lust praat na met de voortvluchtigen en hunters Bekijk deze video »
TV :
Bekijk trailer van Hunted seizoen 4

Binnenkort keert Hunted weer terug op televisie, het programma waarin gewone Nederlanders op allerlei manieren proberen uit de handen van de autoriteiten te blijven. AVROTROS heeft vandaag de eerste beelden van het nieuwe seizoen vrijgegeven. Het programma gaat opnieuw bloedstollende televisie opleveren.

Het nieuwe seizoen van Hunted is vanaf maandag 7 oktober wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Bekijk de eerste beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer van Hunted seizoen 4 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV