Brad Pitt zet show van Ellen DeGeneres op zijn kop vanuit het publiek

Brad Pitt zet show van Ellen DeGeneres op zijn kop vanuit het publiek

<em>Brad Pitt</em> zet show van <em>Ellen DeGeneres</em> op zijn kop vanuit het publiek Brad Pitt was afgelopen week voor het eerst in acht jaar weer te gast bij de talkshow van Ellen DeGeneres, en die gelegenheid heeft hij maximaal benut. Naast zijn eigen interview nam Pitt plaats in het publiek om de boel eens flink te ontregelen. TopjaarPitt kent een topjaar op het gebied van films, want Once Upon a Time in Hollywood was al een groot succes en het ruimte-epos Ad Astra komt er ook nog eens aan. Die films komen aan bod in zijn eigen gesprek, maar Pitt is een grote fan van de show en wil daarom vanzelfsprekend niets missen. Het publiek is door het dolle als hij tussen de gewone Amerikanen plaatsneemt en Ellen constant onderbreekt. Bekijk het hilarische fragment hierboven. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie verstoren show van Jimmy Kimmel Bekijk deze video » Hoeveel Oscarnominaties krijgt Once Upon A Time In Hollywood (Tarantino)? Bekijk deze video » Rene Mioch over Once Upon a Time in Hollywood: "Ze gaan voor een Oscar" Bekijk deze video »
Entertainment :
Brad Pitt zet show van Ellen DeGeneres op zijn kop vanuit het publiek

Brad Pitt was afgelopen week voor het eerst in acht jaar weer te gast bij de talkshow van Ellen DeGeneres, en die gelegenheid heeft hij maximaal benut. Naast zijn eigen interview nam Pitt plaats in het publiek om de boel eens flink te ontregelen.

Topjaar
Pitt kent een topjaar op het gebied van films, want Once Upon a Time in Hollywood was al een groot succes en het ruimte-epos Ad Astra komt er ook nog eens aan. Die films komen aan bod in zijn eigen gesprek, maar Pitt is een grote fan van de show en wil daarom vanzelfsprekend niets missen. Het publiek is door het dolle als hij tussen de gewone Amerikanen plaatsneemt en Ellen constant onderbreekt.

Bekijk het hilarische fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Brad Pitt zet show van Ellen DeGeneres op zijn kop vanuit het publiek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV