Nieuwe kamer Chateau Meiland razendsnel opgeleverd: "Ongelooflijk, zo goed!"

Nieuwe kamer Chateau Meiland razendsnel opgeleverd: "Ongelooflijk, zo goed!"

Nieuwe kamer <em>Chateau Meiland</em> razendsnel opgeleverd: &quot;Ongelooflijk, zo goed!&quot; Het is regelmatig chaos in Chateau Meiland, maar dat het ook anders kan bewijst de uitzending van vanavond. De Meilandjes werken gestroomlijnd samen en zorgen ervoor dat een nieuwe kamer in recordtempo wordt opgeleverd. "Ik vind het ongelooflijk, zo goed!" jubelt Martien Meiland. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Bekijk het voorproefje van de aflevering van vanavond hierboven. Chateau Meiland ondervuur over hun overmatig alcoholgebruik Bekijk deze video » Boom omgewaaid bij Chateau Meiland: Martien gilt het uit Bekijk deze video » Martien Meiland: "Het is hier soms net een circus" Bekijk deze video »
TV :
Nieuwe kamer Chateau Meiland razendsnel opgeleverd: "Ongelooflijk, zo goed!"

Het is regelmatig chaos in Chateau Meiland, maar dat het ook anders kan bewijst de uitzending van vanavond. De Meilandjes werken gestroomlijnd samen en zorgen ervoor dat een nieuwe kamer in recordtempo wordt opgeleverd. "Ik vind het ongelooflijk, zo goed!" jubelt Martien Meiland.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Bekijk het voorproefje van de aflevering van vanavond hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe kamer Chateau Meiland razendsnel opgeleverd: "Ongelooflijk, zo goed!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV