Nicolette Kluijver keihard voor kandidaten Expeditie Robinson: "Loop door zeg ik!"

Nicolette Kluijver keihard voor kandidaten Expeditie Robinson: "Loop door zeg ik!"

<em>Nicolette Kluijver</em> keihard voor kandidaten <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;Loop door zeg ik!&quot; __BlendTV komt elke week weer met een nieuwe voice-over van Expeditie Robinson, waarin op hilarische wijze de draak wordt gestoken met het programma, de deelnemers en de presentatoren. Deze keer is Nicolette Kluijver keihard voor de kandidaten: "Loop door zeg ik!" __ Spuuglelijke stokKluijver laat in de voice-over weinig aan duidelijkheid te wensen over. "Om te beginnen wil ik die spuuglelijke stok terug," doelend op de immuniteitstotem die het winnende team van de vorige opdracht moet inleveren. Als ze die in de grond wil steken, gaat dat niet helemaal volgens plan. Uiteindelijk krijgt ze "die kutstok" toch in de grond en begint ze gedecideerd aan de uitleg van de opdracht. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Bekijk het fragment hierboven. Kaj Gorgels moet "nieuwe batterij in zijn reet" na black-out Expeditie Robinson Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Dionne Slagter in tranen, wordt er nu al opgegeven? Bekijk deze video » Jaap van Deurzen haalt uit naar Dionne Slagter: "Zij heeft de proef verziekt" Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Nicolette Kluijver keihard voor kandidaten Expeditie Robinson: "Loop door zeg ik!"

__BlendTV komt elke week weer met een nieuwe voice-over van Expeditie Robinson, waarin op hilarische wijze de draak wordt gestoken met het programma, de deelnemers en de presentatoren. Deze keer is Nicolette Kluijver keihard voor de kandidaten: "Loop door zeg ik!" __

Spuuglelijke stok
Kluijver laat in de voice-over weinig aan duidelijkheid te wensen over. "Om te beginnen wil ik die spuuglelijke stok terug," doelend op de immuniteitstotem die het winnende team van de vorige opdracht moet inleveren. Als ze die in de grond wil steken, gaat dat niet helemaal volgens plan. Uiteindelijk krijgt ze "die kutstok" toch in de grond en begint ze gedecideerd aan de uitleg van de opdracht.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nicolette Kluijver keihard voor kandidaten Expeditie Robinson: "Loop door zeg ik!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV