Bestuur Haga Lyceum over vertrek: 'We gaan bezwaar maken'

Bestuur Haga Lyceum over vertrek: 'We gaan bezwaar maken'

<em>Bestuur Haga Lyceum</em> over vertrek: 'We gaan bezwaar maken' Het bestuur van het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum weigert om op te stappen. Minister Arie Slob zegt: ,,Als ze niet opstappen, zal ik de financiering van deze school stopzetten." De adovcaat van het Haga Lyceum is het hier niet mee eens. ,,We gaan bezwaar maken", vertelt hij. Bekijk het item van Hart van Nederland over het Haga Lyceum hierboven. NS-bus rijdt zich vast op bouwplaats bij Haarlem Bekijk deze video » Ongeluk Kempercross: Inzittenden 'racewagen' verdacht van poging tot moord of doodslag Bekijk deze video »
Nieuws :
Bestuur Haga Lyceum over vertrek: 'We gaan bezwaar maken'

Het bestuur van het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum weigert om op te stappen. Minister Arie Slob zegt: ,,Als ze niet opstappen, zal ik de financiering van deze school stopzetten." De adovcaat van het Haga Lyceum is het hier niet mee eens. ,,We gaan bezwaar maken", vertelt hij.

Bekijk het item van Hart van Nederland over het Haga Lyceum hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Medialogica
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bestuur Haga Lyceum over vertrek: 'We gaan bezwaar maken' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV