Victoria Beckham komt met eigen beautylijn: 'Dit is een droom die uitkomt'

Victoria Beckham komt met eigen beautylijn: 'Dit is een droom die uitkomt'

<em>Victoria Beckham</em> komt met eigen beautylijn: 'Dit is een droom die uitkomt' Victoria Beckham is al 25 jaar een bekend gezicht in de internationale modewereld. Afgelopen weekend liet ze haar nieuwe kledingcollectie zien tijdens een grote show bij de London Fashionweek. Naast deze nieuwe collectie komt Beckham ook met een eigen beautylijn. ,,Het is echt een droom die uitkomt", vertelt ze. Bekijk de video van RTL Boulevard over de kleding- en beautylijn van Beckham hierboven. Linda de Mol over haar succes: 'Het voelt raar om te genieten succes Talpa' Bekijk deze video » Linda de Mol over Twitter-rel Wendy van Dijk: 'Ik ben dankbaar dat ik niet op sociale media zit' Bekijk deze video »
Entertainment :
Victoria Beckham komt met eigen beautylijn: 'Dit is een droom die uitkomt'

Victoria Beckham is al 25 jaar een bekend gezicht in de internationale modewereld. Afgelopen weekend liet ze haar nieuwe kledingcollectie zien tijdens een grote show bij de London Fashionweek. Naast deze nieuwe collectie komt Beckham ook met een eigen beautylijn. ,,Het is echt een droom die uitkomt", vertelt ze.

Bekijk de video van RTL Boulevard over de kleding- en beautylijn van Beckham hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Victoria Beckham komt met eigen beautylijn: 'Dit is een droom die uitkomt' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV