Britt Dekker is zeer emotioneel als ze over haar overleden vader vertelt

Britt Dekker is zeer emotioneel als ze over haar overleden vader vertelt

Britt Dekker is zeer emotioneel als ze over haar overleden vader vertelt Britt Dekker was gisteravond te gast in Waar is de Mol?, waar ze haar gebruikelijke, enthousiaste zelf was. Er waren echter ook zeer emotionele momenten tijdens de uitzending, bijvoorbeeld als Britt over haar overleden vader vertelt. Dan wordt het haar even te veel. Heftig verhaalDe manier waarop haar vader is overleden, is heftig. Hij blijkt tijdens zijn werk in de bakkerij op zijn hoofd te zijn gevallen, waarna er zo veel bloed in zijn hoofd terecht kwam dat het eigenlijk direct een aflopende zaak was. Britt heeft haar vader eigenlijk niet meer kunnen spreken, en dat doet weleens pijn. "Het is gewoon minder leuk zonder ouders. Soms hoop je gewoon op een nieuwe vader." Bekijk het hele fragment hierboven. Britt Dekker had het moeilijk met de vele negatieve reacties nadat ze bekend werd Bekijk deze video »
TV :
Britt Dekker is zeer emotioneel als ze over haar overleden vader vertelt

Britt Dekker was gisteravond te gast in Waar is de Mol?, waar ze haar gebruikelijke, enthousiaste zelf was. Er waren echter ook zeer emotionele momenten tijdens de uitzending, bijvoorbeeld als Britt over haar overleden vader vertelt. Dan wordt het haar even te veel.

Heftig verhaal
De manier waarop haar vader is overleden, is heftig. Hij blijkt tijdens zijn werk in de bakkerij op zijn hoofd te zijn gevallen, waarna er zo veel bloed in zijn hoofd terecht kwam dat het eigenlijk direct een aflopende zaak was. Britt heeft haar vader eigenlijk niet meer kunnen spreken, en dat doet weleens pijn. "Het is gewoon minder leuk zonder ouders. Soms hoop je gewoon op een nieuwe vader."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker is zeer emotioneel als ze over haar overleden vader vertelt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV