Felle Antoinette Hertsenberg treedt in Radar keihard op tegen Thuisbezorgd.nl

Felle Antoinette Hertsenberg treedt in Radar keihard op tegen Thuisbezorgd.nl

Felle <em>Antoinette Hertsenberg</em> treedt in <em>Radar</em> keihard op tegen Thuisbezorgd.nl Radar staat erom bekend regelmatig grote bedrijven aan de tand te voelen over dubieuze praktijken. Gisteravond was geen uitzondering: Antoinette Hertsenberg ging er met gestrekt been in tegen Thuisbezorgd.nl. "Ik snap hier helemaal niks van!" OpbiedenHet heikele punt is dat de aanbevelingen op de website van Thuisbezorgd.nl niet gaan op basis van kwaliteit (het aantal sterren dat een klant als beoordeling geeft), snelheid en afstand, maar op basis van wie het meeste geld heeft geboden voor een goed plekje. Volgens de woordvoerder van Thuisbezorgd.nl is dat niet het geval, maar hij lijkt behoorlijk vast te lopen, zeker als Hertsenberg steeds feller wordt. Bekijk het hele fragment hierboven. Radar behandelt cholesterolverlagers: "Ik kon me niet meer bewegen vanwege de statines" Bekijk deze video » Radar Extra: Hoe eet je koolhydraatarm? Bekijk deze video »
TV :
Felle Antoinette Hertsenberg treedt in Radar keihard op tegen Thuisbezorgd.nl

Radar staat erom bekend regelmatig grote bedrijven aan de tand te voelen over dubieuze praktijken. Gisteravond was geen uitzondering: Antoinette Hertsenberg ging er met gestrekt been in tegen Thuisbezorgd.nl. "Ik snap hier helemaal niks van!"

Opbieden
Het heikele punt is dat de aanbevelingen op de website van Thuisbezorgd.nl niet gaan op basis van kwaliteit (het aantal sterren dat een klant als beoordeling geeft), snelheid en afstand, maar op basis van wie het meeste geld heeft geboden voor een goed plekje. Volgens de woordvoerder van Thuisbezorgd.nl is dat niet het geval, maar hij lijkt behoorlijk vast te lopen, zeker als Hertsenberg steeds feller wordt.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Felle Antoinette Hertsenberg treedt in Radar keihard op tegen Thuisbezorgd.nl of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV