Johan Derksen velt hard oordeel: "Thierry Baudet wordt ongeloofwaardige extremist"

Johan Derksen velt hard oordeel: "Thierry Baudet wordt ongeloofwaardige extremist"

Johan Derksen velt hard oordeel: "Thierry Baudet wordt ongeloofwaardige extremist" Thierry Baudet lijkt de laatste tijd opnieuw in de hoek te zitten waar de klappen vallen. Na de interne oorlog tussen hem en Henk Otten was ook Harry Mens niet meer erg te spreken over de leider van Forum voor Democratie. Nu velt ook Johan Derksen een keihard oordeel. VerknaldVolgens Derksen heeft Baudet het voor zichzelf verknald en wordt hij nu "een ongeloofwaardige extremist". Derksen is van mening dat er verstandige mensen bij FvD zitten, maar die kunnen Baudet niet intomen. "Het is een ongeleid projectiel, ik heb spijt dat ik op hem gestemd heb." Bekijk het hele fragment hierboven. DWDD: Debat met Thierry Baudet over Gouden Eeuw Bekijk deze video » Oorlog tussen Thierry Baudet en Harry Mens: "Het wordt een gevaarlijke gek" Bekijk deze video » Verloofde Thierry Baudet trekt kleren uit voor bijzondere fotoshoot Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen velt hard oordeel: "Thierry Baudet wordt ongeloofwaardige extremist"

Thierry Baudet lijkt de laatste tijd opnieuw in de hoek te zitten waar de klappen vallen. Na de interne oorlog tussen hem en Henk Otten was ook Harry Mens niet meer erg te spreken over de leider van Forum voor Democratie. Nu velt ook Johan Derksen een keihard oordeel.

Verknald
Volgens Derksen heeft Baudet het voor zichzelf verknald en wordt hij nu "een ongeloofwaardige extremist". Derksen is van mening dat er verstandige mensen bij FvD zitten, maar die kunnen Baudet niet intomen. "Het is een ongeleid projectiel, ik heb spijt dat ik op hem gestemd heb."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen velt hard oordeel: "Thierry Baudet wordt ongeloofwaardige extremist" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV