"Prinsjesdag is een soort politieke kermis, een dorpsfeest," aldus Gert-Jan Segers

"Prinsjesdag is een soort politieke kermis, een dorpsfeest," aldus Gert-Jan Segers

&quot;<em>Prinsjesdag</em> is een soort politieke kermis, een dorpsfeest,&quot; aldus <em>Gert-Jan Segers</em> Vandaag is het Prinsjesdag, maar politiek verslaggever Jaïr Ferwerda ging gisteren al langs in Den Haag om de stemming te peilen. Hebben de politici er een beetje zin in? Gert-Jan Segers in ieder geval wel: "Het is een soort politieke kermis, een soort Jaarmarkt, een politiek dorpsfeest." Dat zijn nogal vreemde termen voor de belangrijkste politieke dag van het jaar... Mark Rutte ziet dat anders: "Het is ons grote moment." Je kunt Prinsjesdag 2019 LIVE kijken bij Gids.tv. Bekijk het hele fragment hierboven. LuckyTV: Training paarden Prinsjesdag Bekijk deze video » Peter Hein van Mulligen: "Koopkracht gaat achteruit, maar daar kan kabinet niks aan doen" Bekijk deze video »
Politiek :
"Prinsjesdag is een soort politieke kermis, een dorpsfeest," aldus Gert-Jan Segers

Vandaag is het Prinsjesdag, maar politiek verslaggever Jaïr Ferwerda ging gisteren al langs in Den Haag om de stemming te peilen. Hebben de politici er een beetje zin in? Gert-Jan Segers in ieder geval wel: "Het is een soort politieke kermis, een soort Jaarmarkt, een politiek dorpsfeest." Dat zijn nogal vreemde termen voor de belangrijkste politieke dag van het jaar... Mark Rutte ziet dat anders: "Het is ons grote moment."

Je kunt Prinsjesdag 2019 LIVE kijken bij Gids.tv. Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op "Prinsjesdag is een soort politieke kermis, een dorpsfeest," aldus Gert-Jan Segers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV