Griet Op de Beeck wil mensen helpen met verhaal over misbruik: "Mijn fucking plicht"

Griet Op de Beeck wil mensen helpen met verhaal over misbruik: "Mijn fucking plicht"

<em>Griet Op de Beeck</em> wil mensen helpen met verhaal over misbruik: &quot;Mijn fucking plicht&quot; De Vlaamse schrijfster Griet Op de Beeck maakte twee jaar geleden bekend dat ze in haar jeugd seksueel is misbruikt door haar vader. Nu probeert ze mensen met dezelfde ervaringen te helpen door er openhartig over te zijn. "Ik zal kanker niet genezen of in mijn eentje de klimaatopwarming tegenhouden, maar zo kan ik toch het verschil maken. Het is je fucking plicht." Bekijk het hele fragment hierboven. Karin Bloemen openhartig bij Pauw over heftige jeugd met misbruik en mishandeling Bekijk deze video » Sylvia Geersen: "Jeffrey Epstein belde mij vanuit de gevangenis" Bekijk deze video » Emotionele slachtoffers Jeffrey Epstein praten over misbruik: "Hij bleef me verkrachten" Bekijk deze video »
Talkshow :
Griet Op de Beeck wil mensen helpen met verhaal over misbruik: "Mijn fucking plicht"

De Vlaamse schrijfster Griet Op de Beeck maakte twee jaar geleden bekend dat ze in haar jeugd seksueel is misbruikt door haar vader. Nu probeert ze mensen met dezelfde ervaringen te helpen door er openhartig over te zijn. "Ik zal kanker niet genezen of in mijn eentje de klimaatopwarming tegenhouden, maar zo kan ik toch het verschil maken. Het is je fucking plicht."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Griet Op de Beeck wil mensen helpen met verhaal over misbruik: "Mijn fucking plicht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV