Andries en de wetenschappers met Katharine Hayhoe gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andries en de wetenschappers met Katharine Hayhoe gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andries en de wetenschappers met Katharine Hayhoe gemist? Bekijk hier de hele uitzending Gaan wetenschap en gelovig zijn samen? In dit tweede seizoen spreekt Andries Knevel zes christelijke wetenschappers. Elke dinsdag rond 23:15 uur op NPO 2. Katharine HaykoeIn de eerste aflevering spreekt Knevel met Katharine Hayhoe. Zij behoort volgens Time Magazine in 2014 tot de honderd meest invloedrijke mensen ter wereld. KlimaatHayhoe is een internationaal erkende klimaatwetenschapper en adviseerde onder meer oud-president Barack Obama. Zij is hoogleraar aan Texas Tech en getrouwd met een predikant. Belangrijke stemIn de VS wordt ze beschouwd als een van de belangrijkste stemmen in het klimaatdebat. Ze is ook lid van een Evangelische gemeente. Teun van de Keuken kraakt biologisch voedsel: "Plofkip is fantastisch voor het milieu" Bekijk deze video » Gaswinning Groningen stopt: Eric Wiebes vindt compensatie aan gasbedrijven "heel verkeerd" Bekijk deze video »
Uitzending :
Andries en de wetenschappers

Gaan wetenschap en gelovig zijn samen? In dit tweede seizoen spreekt Andries Knevel zes christelijke wetenschappers. Elke dinsdag rond 23:15 uur op NPO 2.

Katharine Haykoe
In de eerste aflevering spreekt Knevel met Katharine Hayhoe. Zij behoort volgens Time Magazine in 2014 tot de honderd meest invloedrijke mensen ter wereld.

Klimaat
Hayhoe is een internationaal erkende klimaatwetenschapper en adviseerde onder meer oud-president Barack Obama. Zij is hoogleraar aan Texas Tech en getrouwd met een predikant.

Belangrijke stem
In de VS wordt ze beschouwd als een van de belangrijkste stemmen in het klimaatdebat. Ze is ook lid van een Evangelische gemeente.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Andries en de wetenschappers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV