Make Holland Great Again

Make Holland Great Again

Make Holland Great Again Show waarin Sahil Amar Aïssa een poging doet om van Nederland een betere plek te maken. Seizoen 1 - Aflevering 5 van 7 - Van schelden bij de bakker tot een cursus levensreddend handelen. Sahil en zijn team proberen uit wat er gebeurt als je bij de bakker of op straat net zo scheldt als langs de sportvelden. Tipje van de sluier: dat wordt niet echt gewaardeerd. Om weer wat vriendelijker met elkaar om te gaan, en zo Nederland weer een beetje greater te maken, introduceren ze de not-so-great-kaart tegen schelden. Daarnaast komt het Great-team met een oplossing voor ouderen die eenzaam zijn én onvoldoende bewegen: dansen! Want dansen is gezond en maakt nog eens gelukkig ook. Tot slot houdt het team een experiment om te kijken of mensen kunnen reanimeren. Omdat lang niet iedereen weet hoe je in zo'n situatie moet handelen, biedt Sahil in alle provincies een gratis cursus levensreddend handelen aan.
Uitzending :

Show waarin Sahil Amar Aïssa een poging doet om van Nederland een betere plek te maken. Seizoen 1 - Aflevering 5 van 7 - Van schelden bij de bakker tot een cursus levensreddend handelen.

Sahil en zijn team proberen uit wat er gebeurt als je bij de bakker of op straat net zo scheldt als langs de sportvelden. Tipje van de sluier: dat wordt niet echt gewaardeerd. Om weer wat vriendelijker met elkaar om te gaan, en zo Nederland weer een beetje greater te maken, introduceren ze de not-so-great-kaart tegen schelden. Daarnaast komt het Great-team met een oplossing voor ouderen die eenzaam zijn én onvoldoende bewegen: dansen! Want dansen is gezond en maakt nog eens gelukkig ook. Tot slot houdt het team een experiment om te kijken of mensen kunnen reanimeren. Omdat lang niet iedereen weet hoe je in zo'n situatie moet handelen, biedt Sahil in alle provincies een gratis cursus levensreddend handelen aan.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Make Holland Great Again of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV