Prinsjesdag gaat helemaal mis: strippers leiden koning Willem-Alexander af

Prinsjesdag gaat helemaal mis: strippers leiden koning Willem-Alexander af

Prinsjesdag gaat helemaal mis: strippers leiden koning Willem-Alexander af Prinsjesdag wordt meestal tot in den treure voorbereid, maar soms gaat het toch nog helemaal mis. Zo ook tijdens de troonrede van koning Willem-Alexander in de Ridderzaal. Opeens staan er een aantal strippers voor zijn neus. Niet geplandComedy Central maakt opnieuw een hilarische sketch, want de strippers lijken feilloos op te gaan in de achtergrond van de Ridderzaal. Wel slaat men enigszins de plank mis met het commentaar van Astrid Kersseboom, want dat hoorde bij de aanslag van Karst T. op Koninginnedag 2009 in Apeldoorn. Je kunt Prinsjesdag 2019 LIVE kijken op Gids.tv. LuckyTV: Training paarden Prinsjesdag Bekijk deze video » Peter Hein van Mulligen: "Koopkracht gaat achteruit, maar daar kan kabinet niks aan doen" Bekijk deze video » "Prinsjesdag is een soort politieke kermis, een dorpsfeest," aldus Gert-Jan Segers Bekijk deze video »
Humor :
Prinsjesdag gaat helemaal mis: strippers leiden koning Willem-Alexander af

Prinsjesdag wordt meestal tot in den treure voorbereid, maar soms gaat het toch nog helemaal mis. Zo ook tijdens de troonrede van koning Willem-Alexander in de Ridderzaal. Opeens staan er een aantal strippers voor zijn neus.

Niet gepland
Comedy Central maakt opnieuw een hilarische sketch, want de strippers lijken feilloos op te gaan in de achtergrond van de Ridderzaal. Wel slaat men enigszins de plank mis met het commentaar van Astrid Kersseboom, want dat hoorde bij de aanslag van Karst T. op Koninginnedag 2009 in Apeldoorn.

Je kunt Prinsjesdag 2019 LIVE kijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prinsjesdag gaat helemaal mis: strippers leiden koning Willem-Alexander af of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV