Bekijk eerste beelden Het geheime dagboek van Hendrik Groen seizoen 2

Bekijk eerste beelden Het geheime dagboek van Hendrik Groen seizoen 2

Bekijk eerste beelden <em>Het geheime dagboek van Hendrik Groen</em> seizoen 2 Omroep MAX heeft vandaag de eerste beelden vrijgegeven van het tweede seizoen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Dat zal vanaf maandag 14 oktober te zien zijn op NPO 1. Kees Hulst keert opnieuw terug in de rol van Hendrik Groen. DagboekHendrik heeft een jaar lang niet in zijn dagboek geschreven, na de dood van zijn geliefde Eefje. Nu besluit hij echter weer in de pen te klimmen nadat hij de oude computer van Eefje in zijn bezit krijgt. Natuurlijk kan Hendrik nog steeds terugvallen op zijn vrienden, waarmee hij besluit om eindelijk het langverwachte wijnreisje te maken. Het tweede seizoen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen is vanaf maandag 14 oktober wekelijks om 22.15 uur te zien op NPO 1. Bekijk de trailer voor het tweede seizoen hierboven. Jeroen Spitzenberger kruipt in de huid van Stanley H. voor nieuwe serie Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk eerste beelden Het geheime dagboek van Hendrik Groen seizoen 2

Omroep MAX heeft vandaag de eerste beelden vrijgegeven van het tweede seizoen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Dat zal vanaf maandag 14 oktober te zien zijn op NPO 1. Kees Hulst keert opnieuw terug in de rol van Hendrik Groen.

Dagboek
Hendrik heeft een jaar lang niet in zijn dagboek geschreven, na de dood van zijn geliefde Eefje. Nu besluit hij echter weer in de pen te klimmen nadat hij de oude computer van Eefje in zijn bezit krijgt. Natuurlijk kan Hendrik nog steeds terugvallen op zijn vrienden, waarmee hij besluit om eindelijk het langverwachte wijnreisje te maken.

Het tweede seizoen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen is vanaf maandag 14 oktober wekelijks om 22.15 uur te zien op NPO 1. Bekijk de trailer voor het tweede seizoen hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden Het geheime dagboek van Hendrik Groen seizoen 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV