Vecht Monica Geuze tegen een depressie? "Ik zit een beetje in een dip"

Vecht Monica Geuze tegen een depressie? "Ik zit een beetje in een dip"

Vecht <em>Monica Geuze</em> tegen een depressie? &quot;Ik zit een beetje in een dip&quot; Monica Geuze kwam de afgelopen twee weken onder vuur te liggen bij haar fans, omdat de vlogs van de YouTube-ster steeds korter werden. Nu blijkt dat Geuze een beetje in een dip zit: "Ik weet eigenlijk niet heel goed waardoor dat komt." CommentaarGeuze kreeg veel commentaar op haar kortere vlogs, en daardoor kreeg ze eigenlijk steeds minder zin om wat van zichzelf te laten zien. Ze had niet meer echt de behoefte om zichzelf te filmen. "Ik ga niet mezelf de hele tijd filmen als ik me zo kut voel." Bekijk het hele fragment hierboven. Monica Geuze gaat kinderen minder laten zien in vlogs Bekijk deze video » Het is definitief: Monica Geuze presenteert nieuwe seizoen van Love Island Bekijk deze video » Monica Geuze over het moederschap: "Heeft me een stuk volwassener gemaakt" Bekijk deze video »
Gossip :
Vecht Monica Geuze tegen een depressie? "Ik zit een beetje in een dip"

Monica Geuze kwam de afgelopen twee weken onder vuur te liggen bij haar fans, omdat de vlogs van de YouTube-ster steeds korter werden. Nu blijkt dat Geuze een beetje in een dip zit: "Ik weet eigenlijk niet heel goed waardoor dat komt."

Commentaar
Geuze kreeg veel commentaar op haar kortere vlogs, en daardoor kreeg ze eigenlijk steeds minder zin om wat van zichzelf te laten zien. Ze had niet meer echt de behoefte om zichzelf te filmen. "Ik ga niet mezelf de hele tijd filmen als ik me zo kut voel."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vecht Monica Geuze tegen een depressie? "Ik zit een beetje in een dip" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV