Taylor Swift keert terug als coach in de Amerikaanse The Voice

Taylor Swift keert terug als coach in de Amerikaanse The Voice

Taylor Swift keert terug als coach in de Amerikaanse The Voice Taylor Swift is één van de succesvolste popsterren van de afgelopen tien jaar, maar blijkbaar kan ze toch de tijd vinden om als coach terug te keren in de Amerikaanse versie van The Voice. Ze krijgt daarin een speciale rol: "mega-mentor". Ludieke aankondigingSwift was al eerder te zien als coach in het programma. In de ludieke aankondiging is te zien hoe collega-coaches John Legend en Blake Shelton discussiëren over wie de mogelijke "mega-mentor" zou kunnen zijn. "Het is vast één van de succesvolste mensen in de muziekindustrie." Dan komt Taylor Swift toevallig voorbij lopen. Langzaam begint er wat te dagen bij Legend en Shelton... Bekijk de beelden hierboven. Taylor Swift bekritiseert manager van Justin Bieber en Ariana Grande Bekijk deze video » Taylor Swift kan lied voor zieke moeder niet zonder tranen zingen Bekijk deze video »
Muziek :
Taylor Swift keert terug als coach in de Amerikaanse The Voice

Taylor Swift is één van de succesvolste popsterren van de afgelopen tien jaar, maar blijkbaar kan ze toch de tijd vinden om als coach terug te keren in de Amerikaanse versie van The Voice. Ze krijgt daarin een speciale rol: "mega-mentor".

Ludieke aankondiging
Swift was al eerder te zien als coach in het programma. In de ludieke aankondiging is te zien hoe collega-coaches John Legend en Blake Shelton discussiëren over wie de mogelijke "mega-mentor" zou kunnen zijn. "Het is vast één van de succesvolste mensen in de muziekindustrie." Dan komt Taylor Swift toevallig voorbij lopen. Langzaam begint er wat te dagen bij Legend en Shelton...

Bekijk de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Taylor Swift keert terug als coach in de Amerikaanse The Voice of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV