Willem-Alexander en Máxima maken op Prinsjesdag indruk met baard en jurk

Willem-Alexander en Máxima maken op Prinsjesdag indruk met baard en jurk

<em>Willem-Alexander en Máxima</em> maken op Prinsjesdag indruk met baard en jurk Prinsjesdag gaat altijd gepaard met de nodige verwachtingen: wat zal koning Willem-Alexander voorlezen in de troonrede, welk vrouwelijk kabinetslid heeft het opvallendste hoedje, maar vooral: hoe zien de koning en koningin er zelf eigenlijk uit? BaardOm de baard van koning Willem-Alexander is de laatste weken al veel te doen geweest. Sommige mensen vinden het hip en modern, terwijl anderen iets minder enthousiast zijn. Op de beelden is duidelijk te zien dat Willem-Alexander zijn baard heeft laten staan. Ook de jurk van koningin Máxima is altijd een dingetje, maar zoals altijd komt onze vorstin weer piekfijn voor de dag. Je kunt Prinsjesdag 2019 LIVE kijken op Gids.tv. Bekijk de beelden van de koning en koningin hierboven. LuckyTV: Training paarden Prinsjesdag Bekijk deze video » "Prinsjesdag is een soort politieke kermis, een dorpsfeest," aldus Gert-Jan Segers Bekijk deze video » Prinsjesdag gaat helemaal mis: strippers leiden koning Willem-Alexander af Bekijk deze video »
Royals :
Willem-Alexander en Máxima maken op Prinsjesdag indruk met baard en jurk

Prinsjesdag gaat altijd gepaard met de nodige verwachtingen: wat zal koning Willem-Alexander voorlezen in de troonrede, welk vrouwelijk kabinetslid heeft het opvallendste hoedje, maar vooral: hoe zien de koning en koningin er zelf eigenlijk uit?

Baard
Om de baard van koning Willem-Alexander is de laatste weken al veel te doen geweest. Sommige mensen vinden het hip en modern, terwijl anderen iets minder enthousiast zijn. Op de beelden is duidelijk te zien dat Willem-Alexander zijn baard heeft laten staan. Ook de jurk van koningin Máxima is altijd een dingetje, maar zoals altijd komt onze vorstin weer piekfijn voor de dag.

Je kunt Prinsjesdag 2019 LIVE kijken op Gids.tv. Bekijk de beelden van de koning en koningin hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Willem-Alexander en Máxima maken op Prinsjesdag indruk met baard en jurk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen