Live stream Ajax - Lille (Champions League)

Live stream Ajax - Lille (Champions League)


Live: Ajax - Lille (vanaf 20:30)


Samenvatting en hoogtepunten

Dinsdag 12 september speelt Ajax de eerste wedstrijd in de poulefase van de Champions League tegen LOSC Lille. De voorbeschouwing én de wedstrijd is vanaf 20.30 uur live te bekijken via bovenstaande live stream. De wedstrijd start om 21.00 uur.

Tegenstander Lille OSC werd afgelopen seizoen tweede in de Franse competitie, met 16 punten achterstand op kampioen Paris Saint-Germain. In de huidige competitie won het drie van de vijf duels en staat het vierde.

Bekijk hierboven de livestream van de wedstrijd Ajax - Lille vanaf 20:30 uur.

Live stream Ajax - Lille (Champions League) Live: Ajax - Lille (vanaf 20:30) Samenvatting en hoogtepunten Samenvatting Ajax - Lille (Champions League) Bekijk deze video » Dinsdag 12 september speelt Ajax de eerste wedstrijd in de poulefase van de Champions League tegen LOSC Lille. De voorbeschouwing én de wedstrijd is vanaf 20.30 uur live te bekijken via bovenstaande live stream. De wedstrijd start om 21.00 uur. Tegenstander Lille OSC werd afgelopen seizoen tweede in de Franse competitie, met 16 punten achterstand op kampioen Paris Saint-Germain. In de huidige competitie won het drie van de vijf duels en staat het vierde. Bekijk hierboven de livestream van de wedstrijd Ajax - Lille vanaf 20:30 uur. David Neres heeft zin in de Champions League: "We zijn beter dan vorig jaar" Bekijk deze video » Ajax is klaar voor Champions League en bewijst dat met kippenvel-video Bekijk deze video »
Livestream :
Live stream Ajax - Lille (Champions League)
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream Ajax - Lille (Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV