Steenrijk, Straatarm: Ontwerpster heeft moeite met design van etenswaren

Steenrijk, Straatarm: Ontwerpster heeft moeite met design van etenswaren

Steenrijk, Straatarm: Ontwerpster heeft moeite met design van etenswaren Sinds vorige week is een nieuw seizoen te zien van Steenrijk, Straatarm. In de aflevering van vanavond ruilen schoenenontwerpster Zeynep Dag en haar personal assistent hun suite in Parijs in om te gaan wonen in de sociale huurwoning van de familie Nieuweboer. Bekijk in bovenstaande video alvast een voorproefje, waarin Zeynep kritisch kijkt naar het ontwerp van etenswaren. Steenrijk, Straatarm is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv. Steenrijk, Straatarm gemist? '2000 euro voor 1 week!?' Bekijk deze video »
TV :

Sinds vorige week is een nieuw seizoen te zien van Steenrijk, Straatarm. In de aflevering van vanavond ruilen schoenenontwerpster Zeynep Dag en haar personal assistent hun suite in Parijs in om te gaan wonen in de sociale huurwoning van de familie Nieuweboer. Bekijk in bovenstaande video alvast een voorproefje, waarin Zeynep kritisch kijkt naar het ontwerp van etenswaren.

Steenrijk, Straatarm is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm: Ontwerpster heeft moeite met design van etenswaren of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: parijs, design, ontwerp, prijs, ontwerpster, dochters, ring, den helder, sbs, ruilen, sociale huurwoning, woonplaats, tv-programma, gouden televizier-ring, televizier, televizier-ring, sbs6, video, nieuws, eten, familie, sbs 6, steenrijk straatarm, nieuw seizoen, youtube-kanaal, terugkijken, seizoen


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV