De Psycho Show: Botox heeft negatieve invloed op seksleven

De Psycho Show: Botox heeft negatieve invloed op seksleven

<em>De Psycho Show</em>: Botox heeft negatieve invloed op seksleven In De Psycho Show doen Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink onderzoek naar het menselijk brein. In de aflevering van woensdag gaat het onder meer over de invloed van botox, die er niet alleen voor zorgt dat rimpels verdwijnen. Zo blijkt botox een zeer negatieve invloed te hebben op je seksleven, zo blijkt uit bovenstaande video. Aanstaande woensdag is het hele item te zien in De Psycho Show. De Psycho Show is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van De Psycho Show terugkijken bij Gids.tv. Filemon Wesselink: "Sophie Hilbrand heeft me op vervelende manier voor lul gezet" Bekijk deze video »
TV :
De Psycho Show: Botox heeft negatieve invloed op seksleven

In De Psycho Show doen Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink onderzoek naar het menselijk brein. In de aflevering van woensdag gaat het onder meer over de invloed van botox, die er niet alleen voor zorgt dat rimpels verdwijnen. Zo blijkt botox een zeer negatieve invloed te hebben op je seksleven, zo blijkt uit bovenstaande video. Aanstaande woensdag is het hele item te zien in De Psycho Show.

De Psycho Show is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van De Psycho Show terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Psycho Show: Botox heeft negatieve invloed op seksleven of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV