Zangeres Merol was onzeker over lichaam: "Mijn borsten zijn niet even groot"

Zangeres Merol was onzeker over lichaam: "Mijn borsten zijn niet even groot"

Zangeres <em>Merol</em> was onzeker over lichaam: &quot;Mijn <em>borsten</em> zijn niet even groot&quot; In De Psycho Show vertelt zangeres Merol (echte naam: Merel Baldé) openhartig over haar onzekerheden. Ze mag dan bekend zijn geworden met confronterende nummers als 'Hou je bek en bef me' en 'Geen reet', dat wil niet zeggen dat ze geen onzekerheden heeft gekend. "Mijn borsten zijn bijvoorbeeld niet even groot." De Psycho Show is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Bekijk het hele fragment hierboven. Ex On The Beach Double Dutch Esmee laat nieuwe borsten zien Bekijk deze video » Leo Alkemade zit aan borsten Soundos El Ahmadi Bekijk deze video »
TV :
Zangeres Merol was onzeker over lichaam: "Mijn borsten zijn niet even groot"

In De Psycho Show vertelt zangeres Merol (echte naam: Merel Baldé) openhartig over haar onzekerheden. Ze mag dan bekend zijn geworden met confronterende nummers als 'Hou je bek en bef me' en 'Geen reet', dat wil niet zeggen dat ze geen onzekerheden heeft gekend. "Mijn borsten zijn bijvoorbeeld niet even groot."

De Psycho Show is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zangeres Merol was onzeker over lichaam: "Mijn borsten zijn niet even groot" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV