Doutzen Kroes gaat vloggen: bekijk eerste beelden Doutzen Diaries

Doutzen Kroes gaat vloggen: bekijk eerste beelden Doutzen Diaries

Doutzen Kroes gaat vloggen: bekijk eerste beelden Doutzen Diaries Doutzen Kroes staat op het punt om influencer te worden. Morgen wordt haar eerste vlog gelanceerd, maar in bovenstaande video kun je alvast de eerste beelden van Doutzen Kroes Diaries bekijken. Feestjes, mode en gezinHet Nederlandse topmodel laat niet alleen haar modellenleven zien op Youtube. Ook wil ze graag haar gezinsleven met de rest van de wereld delen. De video’s zullen veel gaan over mode, feestjes en reizen maar ze laat weten ook serieuze onderwerpen aan te zullen snijden. “Ik hoop dat je er klaar voor bent om mij en mijn familie te leren kennen, van alle leuke dingen tot de meest privé en kwetsbare momenten.” Bekijk alvast de eerste beelden van Doutzen Diaries in bovenstaande video. Je kunt je hier abonneren. Doutzen Kroes gaat leven vastleggen op eigen YouTube-kanaal: "Ook de ruzies" Bekijk deze video » Pikante foto's Doutzen Kroes krijgen vaak kritiek: "Het zijn meestal Nederlanders" Bekijk deze video »
Entertainment :
Doutzen Kroes gaat vloggen: bekijk eerste beelden Doutzen Diaries

Doutzen Kroes staat op het punt om influencer te worden. Morgen wordt haar eerste vlog gelanceerd, maar in bovenstaande video kun je alvast de eerste beelden van Doutzen Kroes Diaries bekijken.

Feestjes, mode en gezin
Het Nederlandse topmodel laat niet alleen haar modellenleven zien op Youtube. Ook wil ze graag haar gezinsleven met de rest van de wereld delen. De video’s zullen veel gaan over mode, feestjes en reizen maar ze laat weten ook serieuze onderwerpen aan te zullen snijden. “Ik hoop dat je er klaar voor bent om mij en mijn familie te leren kennen, van alle leuke dingen tot de meest privé en kwetsbare momenten.”

Bekijk alvast de eerste beelden van Doutzen Diaries in bovenstaande video. Je kunt je hier abonneren.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Doutzen Kroes gaat vloggen: bekijk eerste beelden Doutzen Diaries of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV