Achter De Dijken: Leo Blokhuis onderzoekt geschiedenis vrijheid Friesland

Achter De Dijken: Leo Blokhuis onderzoekt geschiedenis vrijheid Friesland

<em>Achter De Dijken</em>: Leo Blokhuis onderzoekt geschiedenis vrijheid Friesland Leo Blokhuis doet in een nieuwe aflevering van Achter De Dijken onderzoek naar het verlangen naar vrijheid in Friesland. Om hier meer over te weten gaat hij maar liefst dertien eeuwen terug in de tijd, naar de periode van de Friese koning Redbad. Bekijk in bovenstaande video alvast een voorproefje. Achter De Dijken is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Achter De Dijken terugkijken bij Gids.tv. Leo Blokhuis bezoekt schuilkelder die leven vader redde Bekijk deze video » Leo Blokhuis neemt je in Achter de dijken mee in Amsterdamse razzia Bekijk deze video »
TV :
Achter De Dijken: Leo Blokhuis onderzoekt geschiedenis vrijheid Friesland

Leo Blokhuis doet in een nieuwe aflevering van Achter De Dijken onderzoek naar het verlangen naar vrijheid in Friesland. Om hier meer over te weten gaat hij maar liefst dertien eeuwen terug in de tijd, naar de periode van de Friese koning Redbad. Bekijk in bovenstaande video alvast een voorproefje.

Achter De Dijken is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Achter De Dijken terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Achter De Dijken: Leo Blokhuis onderzoekt geschiedenis vrijheid Friesland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen