Bekijk trailer Living Undocumented van producer Selena Gomez

Bekijk trailer Living Undocumented van producer Selena Gomez

Bekijk trailer Living Undocumented van producer Selena Gomez Living Undocumented is een nieuwe documentaireserie die binnenkort op Netflix verschijnt. Deze wordt geproduceerd door Selena Gomez, bij het grote publiek bekend als actrice en zangeres. Living Undocumented volgt acht immigrantenfamilies die geen verblijfspapieren hebben en dreigen te worden uitgezet. Hiermee wordt het complexe immigratiebeleid van de Verenigde Staten aan de kaak gesteld. Bekijk de trailer van Living Undocumented hierboven. Deze documentaireserie is vanaf 2 oktober te zien bij Netflix. John van den Heuvel over moord Tob Cohen: "Wat een verschrikking" Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer Living Undocumented van producer Selena Gomez

Living Undocumented is een nieuwe documentaireserie die binnenkort op Netflix verschijnt. Deze wordt geproduceerd door Selena Gomez, bij het grote publiek bekend als actrice en zangeres. Living Undocumented volgt acht immigrantenfamilies die geen verblijfspapieren hebben en dreigen te worden uitgezet. Hiermee wordt het complexe immigratiebeleid van de Verenigde Staten aan de kaak gesteld.

Bekijk de trailer van Living Undocumented hierboven. Deze documentaireserie is vanaf 2 oktober te zien bij Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Living Undocumented van producer Selena Gomez of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV