Vriendin wil dat Thierry Baudet weer een baard neemt

Vriendin wil dat Thierry Baudet weer een baard neemt

Vriendin wil dat Thierry Baudet weer een baard neemt Koning Willem-Alexander maakte vandaag veel indruk op Prinsjesdag. Niet alleen met zijn troonrede, ook zijn baard zorgde voor positieve reacties. De vriendin van Thierry Baudet bekent zelfs in bovenstaande video dat ze graag zou willen dat haar geliefde ook weer een baard neemt. “Wat moet ik nu nog doen? Ik kan geen kant meer op”, reageert Baudet. Verloofde Thierry Baudet trekt kleren uit voor bijzondere fotoshoot Bekijk deze video » Johan Derksen velt hard oordeel: "Thierry Baudet wordt ongeloofwaardige extremist" Bekijk deze video »
Entertainment :
Vriendin wil dat Thierry Baudet weer een baard neemt

Koning Willem-Alexander maakte vandaag veel indruk op Prinsjesdag. Niet alleen met zijn troonrede, ook zijn baard zorgde voor positieve reacties. De vriendin van Thierry Baudet bekent zelfs in bovenstaande video dat ze graag zou willen dat haar geliefde ook weer een baard neemt. “Wat moet ik nu nog doen? Ik kan geen kant meer op”, reageert Baudet.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vriendin wil dat Thierry Baudet weer een baard neemt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV