Bekijk samenvatting Prinsjesdag 2019 met alle hoogtepunten

Bekijk samenvatting Prinsjesdag 2019 met alle hoogtepunten

Bekijk samenvatting <em>Prinsjesdag 2019</em> met alle hoogtepunten Ook dit jaar stond de derde dinsdag van september weer in het teken van Prinsjesdag. Koning Willem-Alexander las zijn troonrede voor, maar trok vooral veel bekijks met zijn nieuwe uiterlijk: een baard. Ook zwaaiden de Oranjes erop los tijdens de bekende balkonscène. In bovenstaande video van NU.nl kun je een samenvatting met alle hoogtepunten van Prinsjesdag 2019 bekijken. Terugkijken: hele troonrede 2019 van koning Willem-Alexander Bekijk deze video » Compilatie Lucky TV: Prinsjesdag met Willy & Max Bekijk deze video »
Politiek :
Bekijk samenvatting Prinsjesdag 2019 met alle hoogtepunten

Ook dit jaar stond de derde dinsdag van september weer in het teken van Prinsjesdag. Koning Willem-Alexander las zijn troonrede voor, maar trok vooral veel bekijks met zijn nieuwe uiterlijk: een baard. Ook zwaaiden de Oranjes erop los tijdens de bekende balkonscène. In bovenstaande video van NU.nl kun je een samenvatting met alle hoogtepunten van Prinsjesdag 2019 bekijken.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk samenvatting Prinsjesdag 2019 met alle hoogtepunten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV