Prinsjesdag 2019: de meest opvallende outfits op een rij

Prinsjesdag 2019: de meest opvallende outfits op een rij

Prinsjesdag 2019: de meest opvallende outfits op een rij Prinsjesdag draait zeker niet alleen maar om de troonrede, de derde dinsdag van september is voor veel royals en politici een gelegenheid om flink uit te pakken als het om kleding en hoedjes gaat. Daarom worden door Fiona Hering in 5 Uur Live de meest opvallende outfits op een rij gezet, deze kun je bekijken in bovenstaande video. Terugkijken: hele troonrede 2019 van koning Willem-Alexander Bekijk deze video » Vriendin wil dat Thierry Baudet weer een baard neemt Bekijk deze video »
Entertainment :
Prinsjesdag 2019: de meest opvallende outfits op een rij

Prinsjesdag draait zeker niet alleen maar om de troonrede, de derde dinsdag van september is voor veel royals en politici een gelegenheid om flink uit te pakken als het om kleding en hoedjes gaat. Daarom worden door Fiona Hering in 5 Uur Live de meest opvallende outfits op een rij gezet, deze kun je bekijken in bovenstaande video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prinsjesdag 2019: de meest opvallende outfits op een rij of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV