Overval Krimpen aan den IJssel Jonge overvallers richten pistool op 98-jarige man  

Overval Krimpen aan den IJssel Jonge overvallers richten pistool op 98-jarige man  

Overval Krimpen aan den IJssel Jonge overvallers richten pistool op 98-jarige man   Een 98-jarige man is hardhandig aangepakt in zijn woning aan de Vijverlaan in Krimpen aan den IJssel. Twee jonge overvallers richtten zelfs een pistool op de man. De man dacht dat de overvallers bouwvakkers waren en deed daarom zijn deur voor hen open. Bekijk het item van Hart van Nederland over de overval hierboven. Overval op tabakszaak in Vlaardingen: overvaller wordt afgebluft Bekijk deze video » Overval eigenaren coffeeshop in Haarlem Bekijk deze video »
Misdaad :

Een 98-jarige man is hardhandig aangepakt in zijn woning aan de Vijverlaan in Krimpen aan den IJssel. Twee jonge overvallers richtten zelfs een pistool op de man. De man dacht dat de overvallers bouwvakkers waren en deed daarom zijn deur voor hen open.

Bekijk het item van Hart van Nederland over de overval hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Overval Krimpen aan den IJssel Jonge overvallers richten pistool op 98-jarige man   of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: overval, nederland, pistool, bouwvakkers, ijssel, overvallers, video, krimpen aan den ijssel, hart van nederland, woning


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV